Mobirise Website Builder

Rádiófrekvenciás arckezelés

A rádiófrekvencia jótékony hatása az élő szövetekben régóta közismert.
A kezelés hatására a zsírsejtek roncsolódnak, míg a kollagén és elasztin termelődés fokozódik.
A kezelés alatt a bőrfelszín 40-45 C-ra melegszik míg a mélyebb rétegek a 60-65 C-ot is elérhetik mely egy kellemes meleg érzetet jelent a vendég számára. A kontrollált hő hatására a zsírsejtek sejtmembránjának átjárhatósága jelentősen fokozódik, így abból intenzíven tudnak a zsírsavak a sejt közötti térbe távozni. Innen a véráram és a nyirokrendszer segítségével a kiválasztó szerveinken keresztül távozik.
A kezelés során, magas hatóanyag tartalmú, kizárólag növényi alapanyagú krémet juttatunk az arcbőrbe, arctisztítást követően.
A kezelés során már a másnap látható eredmény érhető el, csökkennek a ráncok mélységei, mennyiségei, a bőr puhább, élettel telibb lesz.
A módszer kiválóan alkalmazható rozáceás börre is, illetve a sötétebb bőrpigmenteket hatékonyan halványítja.
A kezeléssorozat 3-5 alkalomból áll, a kezelendő bőr állapotától függően.

Mobirise Website Builder

Bukkális arcmasszázs

A legújabb arckezelési technikák közé tartozik a bukkális masszázs, ami számos pozitív hatása mellett szemmel láthatóan megfiatalít: feszes, sima felszínű arcbőrt eredményez az arc átmozgatásának segítségével.
A bukkális masszázs segít a mélyebb ráncok, barázdák eltüntetésében, mindenféle töltőanyag, műtéti vagy egyéb beavatkozás és mellékhatások nélkül. Az új, naturális szemlélethez egyre többen csatlakoznak, egyre többen teszik le voksukat világszerte a természetes szépségápolás mellett: ez esetben csakis a kéz erejére és energiájára van szükség, nincsenek injekciók, operációk, tűszúrások.
A speciális masszázs az arc, a nyak, a dekoltázs területén beindítja a teljes test feltöltődését, fiatalodását. A dinamikus lifting eljárás orvosi-esztétikai hatással bír, a mimikai arcizmok mozgatásával, erősítésével, szemmel látható eredmény érhető el. Mint ahogy a testünk más izmait, úgy az arcizmokat is edzeni kell, ha szeretnénk feszességüket, rugalmasságukat hosszan megőrizni.

Mobirise Website Builder

Smink

A sminkelés története az őskorba nyúlik vissza, hiszen az ember törekvése, hogy feldíszítse
magát, velünk született. Az arc- és testfestés egy olyan tevékenység, melyet rituális, akár
hiúságbéli okokból, a törzsi vagy rétegbéli hovatartozást mutatandó, alkalmaztak.
Mára mind hétköznapi viseletként, mind alkalomszerűen sminkelnek első sorban a nők, de egyre jobban elterjed a férfiak körében is.
A sminkelés részét képezi (igény szerint) a szempilla felhelyezése is (szálas, tincses vagy soros változat).

Smink típusok
- Üzleti smink
- Menyasszonyi smink
- Nappali smink
- Alkalmi smink
- Extrém smink

© Copyright 2022 FezsoFITT - All Rights Reserved

Made with ‌

Drag & Drop Website Builder